BRF studio 50

769632-8892

2 följare
Följ BRF

BRF studio 50 är en äkta bostadsrättsförening i Jönköping. Föreningen bildades år 2016 .

Mäklarhistorik

1 mäklare har haft försäljningsuppdrag i BRF studio 50 under de senaste 18 månaderna. Ska du sälja i föreningen? Hitta rätt mäklare!

Allmänt om föreningen

Brf Studio 50 bildades under 2016 och kommer att bestå av ett bostadshus i 5 våningar med förråd i vindsplan. Innefattande 49 bostadslägenheter, 40 ettor om ca 33-39 kvm och 9 tvåor om ca 50-53 kvm. Den totala tomtarean uppgår till 1 236 kvm och bostadsarean om 1 857 kvm. Föreningen räknar med att tillträda fastigheten under vintern 2017. GEMENSAMMA UTRYMMEN På fastigheten finns förrådsutrymmen, parkeringsplatser och cykelparkering. KABEL-TV OCH BREDBAND Fastigheten är ansluten till comhem UPPVÄRMNING Fjärrvärme med radiatorer. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för hushållsel, vatten samt uppvärmning, vilka ej ingår i månadsavgiften. Kostnaden för hushållsel varierar beroende på hushållets storlek och levnadsvanor. Kostnaden för uppvärmning och vatten beräknas uppgå till 130 kr/kvm/år. Dessa löpande kostnader fördelas enligt andelstal för respektive lägenhet.

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2016 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Styrelsemedlemmar

Nicklas Philip Alexander Sjöbring Ordinarie ledamot
Sanjay Joshi Ordinarie ledamot
Sami Asani Ordinarie ledamot

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis BRF-medlem

BLI BRF-MEDLEM

Denna förening har ännu inte betygsatts.

Vad betyder betyget?
Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

Köp en BRF-analys så betygsätter vi föreningen inom 48 timmar.

Nyckeltal

BRF studio 50   Jönköping
Köp en BRF-analys för tillgång till betyg, nyckeltal, trender och jämförelsetal. För tips och information se vår analysguide.

I närområdet

Dokument och länkar

Är du mäklare eller företagare? Beställ detaljerad information om BRF studio 50.

Beställ BRF-data och Mäklarbild

Informationen som presenteras är sammanställd från olika källor och tidpunkter vilket gör att den kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad data.

Är detta din förening? Rapportera fel och uppdateringar här!