Riksbyggen BRF Söderhov

769619-8717

7 följare
Följ BRF

Riksbyggen BRF Söderhov är en äkta bostadsrättsförening i Borås. Föreningen bildades år 2009 och prisnivån i föreningen är 41% högre än medelvärdet i Borås.

Mäklarhistorik

1 mäklare har haft försäljningsuppdrag i Riksbyggen BRF Söderhov under de senaste 18 månaderna. Ska du sälja i föreningen? Hitta rätt mäklare!

Allmänt om föreningen

Välkommen till Brf Söderhov – ett grönområde byggt för framtiden. Varje lägenhet har en möblerbar balkong på mellan 12-14 kvadratmeter. Miljöfokus har resulterat i ett modernt, energibesparande passivhus, där varje kvadratmeter är formgiven för bästa möjliga yteffektivitet. Det innebär att huset tar tillvara på solljuset på ett så effektivt sätt att lägenheterna inte behövde utrustas med element. Bostadsrättsföreningen består av två huskroppar i sex våningsplan. I bottenplan på ena huset finns gemensamhetslokal med gemensam övernattningslägenhet. Skillnaderna mellan de båda husen är att det ena huset är suterräng med två lägenheter i källarplan, där även teknik- och förrådsutrymme finns. Gemensamt soprum och cykelförråd finns på gården. Det andra huset har ett stort gemensamt förråd och stort hobbyrum som är till för hela föreningen. Varje plan består av fyra lägenheter som är mellan två- och fyra rum och kök i storleken 59-93 kvm. Föreningen äger fastigheten Borås Bilan 2 Borås kommun. på fastigheten finns 2 st flerbostadshus med 41 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda under 2014-2015. Fastighetens adress är Söderforsgatan 10-12 i Borås. Lägenhetsfördelning: 2 rok - 12 st 3 rok - 19 st 4 rok - 10 st Desstutom tillkommer: 1 - Lokal P-platser - 53 utan tak varav 27 med motorvärmare, 10 st besöksplatser och 2 st HKP. Bostadsrättstillägget är tecknat kollektivt av föreningen och ingår i avgiften.
Driftskostnad med 1 personer i hushållet
Kommentar: IMD debiteras separat på kallvatten, varmvatten och fjärrvärme för varje lägenhet. Kallvatten 26kr/m^3, varmvatten 89kr/m^3 (självkostnadspriser). Huset är byggt som ett passivhus vilket innebär att fjärrvärmen behöver inte användas om inte den boende önskar ytterligare tillskott.

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2016 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Styrelsemedlemmar

Irma Kaloper Kurbegovic Suppleant
Ida Michaela Windhage Suppleant
Veronica Viola Susanne Hermansson Suppleant
Lars Ove Borssén Ordinarie ledamot
Branka Ivetic Ordinarie ledamot
Leif Ragnar Ekman Ordinarie ledamot
Emil Karl-Mårten Bergqvist Ordinarie ledamot
Annika Ingrid Karlsson Suppleant
Per Jörgen Ahlberg Ordinarie ledamot

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis BRF-medlem

BLI BRF-MEDLEM

Denna förening har ännu inte betygsatts.

Vad betyder betyget?
Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

Köp en BRF-analys så betygsätter vi föreningen inom 48 timmar.

Nyckeltal

Riksbyggen BRF Söderhov   Borås
Pris per m² 2017
  • Prisnivån i föreningen är 41% högre än medelvärdet i Borås
  • En jämförelsebostad (65m²) i normalt skick värderas till ca 1.4 - 1.9 MSEK
Köp en BRF-analys för tillgång till betyg, nyckeltal, trender och jämförelsetal. För tips och information se vår analysguide.

I närområdet

Dokument och länkar

Är du mäklare eller företagare? Beställ detaljerad information om Riksbyggen BRF Söderhov.

Beställ BRF-data och Mäklarbild

Informationen som presenteras är sammanställd från olika källor och tidpunkter vilket gör att den kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad data.

Är detta din förening? Rapportera fel och uppdateringar här!