Användaravtal för meddelandetjänst

Dessa villkor gäller för användande av en meddelandetjänst (”Tjänsten”) på webbplatsen www.allabrf.se (”Webbplatsen”), som innehas av ABRF Group AB, org. nr 559002-8832 (”Allabrf“). Senast uppdaterad 2018-05-22.

Allabrf erbjuder ett säkert sätt för kommunikation mellan användare av Webbplatsen och bostadsrättsföreningar. Genom att använda Tjänsten godkänner användaren också villkoren i detta avtal. Allabrf kan när som helst ändra och uppdatera dessa villkor.

Funktion

Tjänsten döljer bostadsrättsföreningens epostadress och eventuell styrelseledamots personliga epostadress på Webbplatsen för att minimera oönskad epost (spam).

Tjänsten fungerar genom att användaren beskriver sin frågeställning eller sitt kontaktbehov i ett formulär på Webbplatsen. Meddelanden vidarebefordras via epost till rätt mottagare beroende på typ av frågeställning. Först när bostadsrättsföreningen väljer att besvara förfrågan, synliggörs mottagarens epostadress.

Styrelsen i en bostadsrättsförening kan redigera vem eller vilka kontaktpersoner som ska erhålla respektive typ av kontakt och/eller frågeställning.

Kommersiellt bruk

Tjänsten får inte användas i kommersiellt brukt. "Kommersiellt bruk” definieras som användning av personer som deltar i kommersiell verksamhet i uppsökande syfte, exempelvis sälja eller marknadsföra produkter och tjänster till bostadsrättsförening.

Ansvarsbegränsning

Allabrf tar inget ansvar för att mottagaren svarar på meddelanden som skickas via Tjänsten.

Meddelanden som skickas via tjänsten är krypterade och granskas ej av Allabrf. Allabrf tar inget ansvar för innehållet i meddelanden som skickas från användare.

Tjänsten är normalt tillgänglig hela dygnet, alla dagar, men kan tillfälligtvis vara ur funktion p g a tekniska problem eller löpande underhåll.

Personuppgifter

Allabrf värnar om personlig integritet och strävar efter att skydda personuppgifter på bästa sätt. Genom att använda Tjänsten godkänner användaren även personuppgiftspolicyn. Läs mer om personuppgiftspolicyn här.

Meddelanden som skickas via Tjänsten kan innehålla personuppgifter.

För att Tjänsten ska fungera sparas meddelanden på Allabrf:s servrar och delas med samarbetspartner (1) Google för hantering av epost konto och (2) Mailchimp för utskick av epost. Meddelanden på Allabrf:s servrar krypteras och sparas så länge användaren är registrerad för att möjliggöra meddelandehistorik. Meddelanden hos samarbetspartners raderas efter 30 dagar.