BRF Arsenalsgatan 8

Din webbläsare är föråldrad. Uppdatera din webbläsare för mer säkerhet, hastighet och den bästa upplevelsen på den här sajten.

Information & Bilder


Om föreningen
Parkering:
Föreningen förfogar över 3 parkeringsplatser. Det är i dagsläget kö till samtliga platser. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.

TV och Internet:
Kabel-TV via ComHem och Internet via Bredbandsbolaget.

Tvättstuga och gemensamhetslokaler:
I föreningen finns även cykelrum.

Renoveringar:
1983 utfördes byte av fönster och balkongdörrar. 1987 utfördes hydrofobering och fogning av gatufasaden. 1988 utfördes byte av V/A-stammar samt putsning av väggar i källarplan. 1993 byttes lägenhetsfönster mot gården samt målning av fasad. 1995 Målning av trapphus samt byte av belysningsarmaturer. 1996 montering av grind till gården. 2000 översyn och omfogning av fasad mot gata. Samma år målades fönster, yttertak och balkongräcken om samt provtagning och ytbehandling av balkongernas betonggolv. 2001 utfördes ett totalbyte av fjärrvärmecentral. Samma år försågs gårdsbjälklaget med nytt tätskikt och omasfalterades. 2002 Ny källartrappa monterades. 2003 Sattes källarförråd upp. 2004 Byte av fönster i gårdstrapphuset till uppgång C. Samma år byttes källarfönster mot gården till glasbetong.2007 Omfogning av fasad mot Arsenalsgatan samt byte av balkonger och tillhörande räcken. Samma år utfördes ommålning av fönster och plåtdetaljer i samband med byte till säkerhetsdörrar i lägenhet 1C, 2C, 3C & 4C. 2008 utfördes nybyggnation av 2 st. vindslägenheter i samband med att det lades ny takplåt på torn och över nybyggnation samt tillhörande anslutningar samtidigt som fastigheten energideklarerades. Samma år installerades nya säkerhetsdörrar till lägenheterna, hiss i trapphus mot Arsenalsgatan installerades samt installation av postboxar i entréplan i samband med installation av ny belysning i gårdstrapphuset. 2009 Klinker och golvvärme i gårdsentré lades i samband med insättning av rörelsedetektor i port. 2010 utfördes ommålning av entrédörr och lokalfönster mot gata samt en OVK. Samma år utfördes en ombyggnad av gårdstrapphus där det blev till lägenhetsyta med fransk balkong. 2011 Målning av gårdsfasad. Samma år revs balkonger i gårdstrapphus och bytte ut balkongdörrarna till fönster.2012 Stamspolning och filmning av samtliga stammar.2013 Upprättades ny underhållsplan.2015 Ommålning av de delar av yttertaket som ej ommålats tidigare vid byggnad av vindslägenheter.Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2015 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Lägenheter


Adress Antal lägenheter Våningar
Arsenalsgatan 8A 12 -
Arsenalsgatan 8B 4 -
Arsenalsgatan 8C 1 -

17

lägenheter

100

m² i snitt

Styrelse & Kontakt


Styrelsemedlemmar
Bo Axel Michael Karlsson Ordinarie ledamot
Knut Erik Magnus Braide Ordinarie ledamot
Lars-Åke Ingvar Magnusson Ordinarie ledamot
Vibeke Agnetha Bögvad Jensen Ordinarie ledamot
Pär Göran Torstensson Suppleant

Könsfördelning och snittålder

61

ÅR

Sitter du i föreningens styrelse? Bli gratis medlem i allabrf.se

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis medlem i allabrf.se

Bli brf-medlem

Dokument


Alla (6)

Årsredovisningar (2)

Betygscertifikat (3)

Stadgar (1)

Är du mäklare?

Få tillgång till information om Sveriges alla bostadsrättsföreningar

Läs mer
ANNONS