BRF Britts Grannar

Din webbläsare är föråldrad. Uppdatera din webbläsare för mer säkerhet, hastighet och den bästa upplevelsen på den här sajten.

Information & Bilder


Om föreningen

Brf Britts Grannar förvärvade fastigheten Duggregnet 8 2003 och består av 73 lägenheter med bostadsrätt och 1 st lägenheter med hyresrätt fördelat på 3 st 6 våningshus på Hässleholmsvägen 7-11. Fastigheten innehas med tomträtt som omförhandlas år 2027.Föreningen har en god ekonomi och det finns inga planer på att förändra månadsavgiften (info från styrelsen 2018-05-23).Besök gärna föreningens informativa hemsida: http://www.brittsgrannar.se/ÖVRIGT Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/ eller följande länk för att se förtätningsplaner som finns i närområdet: http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/#index_H
Allmänt
Föreningens namn: Brf Britts Grannar
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Stockholm
Renoveringsbeskrivning
Gjorda renoveringar: - 2016 Spolning av stammar- 2016 Nya entrédörrar- 2015 Ommålning av entréer och trapphus- 2015 Installation av höghastighetsfibernät- 2013 Ventilation (godkänd ovk)- 2013 Ny miljöstuga - 2012 Installation av bergvärme- 2012 Återvinningssytem av värmen från frånluften till tillluften.- 2006 stamspolning- 2003 ny tvättstuga- 1995 stambyte (kök och bad)- 1995 omputsning av fasad- 1995 omläggning av tak- 1995 renovering av balkonger
Kommande renoveringar: Det finns inga större renoveringar planerade i husen (info från styrelsen 2018-05-23).
Gemensamma utrymmen
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt en matkällare.Tvättstugan ligger i gatuplanet i 9:an. I tvättstugan finns fyra stora maskiner, två torktumlare och två torkskåp. Dessutom finns möjlighet till grovtvätt i den stora grovtvättmaskinen med tillhörande grovtorkskåp. Det finns även en mangel.Föreningen tillhandahåller en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter i 9:an. Kostnad 100 kr/dygn.Miljöstuga finns i 7:an. Föreningen har även ett trevligt hobbyrum.
Parkering
Föreningen har 6 garage som går att hyra, 4 st i 11:an och 2 st i 7:an. För mer information och för att ställa sig i kö för ett garage kontakta styrelsen.I övrigt råder boendeparkering på gatorna i området till en kostnad på 500 kr/mån.

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Lägenheter


Adress Antal lägenheter Våningar
Hässleholmsvägen 7 26 6
Hässleholmsvägen 9 26 6
Hässleholmsvägen 11 27 6

79

lägenheter

63

m² i snitt

Finansiering

Lån och kredit för alla tillfällen. Ansök säkert och enkelt med BankID. Hur mycket vill du låna?

Försäkring

Hemförsäkring som skyddar allt du bryr dig om.

Styrelse & Kontakt


Styrelsemedlemmar
Anna Birgitta Åberg Ordinarie ledamot
Anna Elisabet Turdell Ordinarie ledamot
Björn Kai Mikael Johannesson Ordinarie ledamot
Frida Sofia Moell Ordinarie ledamot
Ingela Berit Margareta Ahlberg Ordinarie ledamot
Lisa Martina Qvarfordt Ordinarie ledamot
Oscar Erik Roland Hagman Ordinarie ledamot
Per Martin Lundfors Revisor
Anne-Louise Margaretha Beckman Suppleant

Könsfördelning och snittålder

44

ÅR

Kontakta BRF Britts Grannar

Använd vårt kontaktformulär för att nå föreningen eller förvaltare

Kontaktformulär
Sitter du i föreningens styrelse? Bli gratis medlem i allabrf.se

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis medlem i allabrf.se

Bli brf-medlem

Dokument


Alla (6)

Årsredovisningar (3)

Betygscertifikat (2)

Stadgar (1)

Är du mäklare eller företagare?

Beställ detaljerad information om BRF Britts Grannar

beställ brf-data