BRF Italien större 9

Din webbläsare är föråldrad. Uppdatera din webbläsare för mer säkerhet, hastighet och den bästa upplevelsen på den här sajten.

Information & Bilder


Om föreningen

Uppvärmning: Fjärrvärme TV och internet: Föreningen är ansluten till bredband via Ownit 100 Mbit/s (Det går att få upp till 1000 Mbit/s) samt tv-antenn. En obligatorisk avgift om 265 kr/mån tillkommer för detta. Allmänt om föreningen: Brf Italien Större 9. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 7 lägenheter som upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal. Föreningen köpte fastigheten 2009 (tomträtt). En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018. Föreningen har en gemensam innergård med bord och stolar. Där även tvättstugan och cykelförrådet beläget. Renoveringar 1980-talet gjordes större ombyggnad, bland annat stammarna. 2010 Hyreslokal byggdes om till bostadsrätt samt dränering på innergården. 2011 Fasad, fönster och tak renoverades. Ny tvättstuga byggdes, ombyggnad av gårdshus till lokal. Undercentral samt radiatorreglage byttes ut. 2012 Optisk fiber drogs in till huset av Stokab. 2013 Fastighetsnät för bredband installerades. 2014 Balkonger till lägenhet 4 och 5 byggdes. 2017 Mindre underhåll av el har utförts både i byggnaden och på gården.

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Lägenheter


Adress Antal lägenheter Våningar
Regeringsgatan 90 7 -

7

lägenheter

53

m² i snitt

Styrelse & Kontakt


Styrelsemedlemmar
Anna Gabriella Brile Ordinarie ledamot
Hans Michael Schneiter Ordinarie ledamot
Nina Charlotta Söderblom Ordinarie ledamot
Eva Alexandra Wahlqvist Suppleant

Könsfördelning och snittålder

44

ÅR

Sitter du i föreningens styrelse? Bli gratis medlem i allabrf.se

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis medlem i allabrf.se

Bli brf-medlem

Dokument


Alla (2)

Årsredovisningar (1)

Stadgar (1)

Är du mäklare eller företagare?

Beställ detaljerad information om BRF Italien större 9

beställ brf-data
ANNONS