BRF Lindgården

Din webbläsare är föråldrad. Uppdatera din webbläsare för mer säkerhet, hastighet och den bästa upplevelsen på den här sajten.

ANNONS

Information & Bilder


Om föreningen
Föreningens namn
Brf Lindgården
Föreningsform
Bostadsrätt
Kommun
Stockholm
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Lindgården tog över fastigheten 17 september 2009. Föreningen består av 116 lägenheter, i dagsläget 90 bostadsrätter och 26 hyresrätter. Hyresrätterna kommer att ge goda intäkter till föreningen och stärka föreningens ekonomi på sikt. Lindgården har länge varit känd som en av de trevligaste gårdarna i Dalen. De som bor här är en härlig blandning av unga, gamla, barnfamiljer och ensamstående. På somrarna är nästan alla ute och umgås, att folk tar fram grillen och äter tillsammans är ett vanligt inslag på den trivsamma gården. Sommaren 2010 genomfördes obligatorisk ventilationskontroll (OVK). Alla lägenheter har godkänd ventilation.Radonmätning är utförd och hela fastigheten har godkända resultat under 200 Bq/m3 enligt protokoll från 2013.Utfört arbete i föreningen: Bland annat stamspolning, byte av ballofix/kulventiler, byte av stamventiler, målning av träfasad, trapphus, armaturer i de allmänna utrymmena, obligatorisk ventilationskontroll (OVK), takrenovering, hissbyte i 86:an och 84:an och fönsterrenovering. Allt utfördes under 2010-2013. Stamspolning 2015.Kommande arbete i föreningen: OVK kontroll och belysningsåtgärder.Övrigt: I nuläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. Beslut om medlemskap tas på styrelsemöten. Gå gärna in och läs mer på föreningens hemsidahttp://www.lindgarden.net/home

Gemensamma utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd. Det finns cykelrum/barnvagnsrum och samlingslokal. Tvättstuga med 5 tvättmaskiner, två manglar, tre torkskåp och två torktumlare.

Parkering
Föreningen har inga parkeringsplatser men det är fri parkering på Grusåsgränd. Det finns 5 st garage där man kan hyra plats genom Stockholm Stads parkering Tel 08- 772 96 00.
Typ av förening
Privatbostadsföretag (äkta)

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2016 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Styrelse & Kontakt


Styrelsemedlemmar
Bertel Tobias Fagerlund Ordinarie ledamot
Björn Lennart Sigebrant Ordinarie ledamot
Emma-Lisa Kristina Runius Ordinarie ledamot
Gudrun Görel Wessnert Ordinarie ledamot
Kouhyar David Hamedani Ordinarie ledamot
Kristofer Per Henrik Petraeus Ordinarie ledamot
Lars Jimmy Sören Ekman Ordinarie ledamot
Jon Karl Lahiru Nilsson Huvudansvarig revisor
Deloitte AB Revisor
David Nils Löfström Suppleant

Könsfördelning och snittålder

48

ÅR

Sitter du i föreningens styrelse? Bli gratis medlem i allabrf.se

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis medlem i allabrf.se

Bli brf-medlem
ANNONS

Dokument


Alla (6)

Årsredovisningar (3)

Betygscertifikat (1)

Stadgar (1)

Övriga dokument (1)

Är du mäklare eller företagare?

Beställ detaljerad information om BRF Lindgården

beställ brf-data