BRF Myrstacken i Alsike

769620-6072

6 följare
Följ BRF

BRF Myrstacken i Alsike är en äkta bostadsrättsförening med 19 lägenheter i Knivsta. Föreningen bildades år 2009 .

Mäklarhistorik

1 mäklare har haft försäljningsuppdrag i BRF Myrstacken i Alsike under de senaste 18 månaderna. Ska du sälja i föreningen? Hitta rätt mäklare!

Senaste försäljningar

Komplett försäljningshistorik finns i BRF-analysen för BRF Myrstacken i Alsike.

Källa Booli logo

Allmänt om föreningen

FASTIGHETEN: Bostadsrättsföreningen Myrstacken ligger på Morkullegatan i Alsike och består av 16 lägenheter i FyrBo-hus uppförda 2010-2011 av TB Exploatering AB. Husmodellen är framtagen i samarbete mellan TB Exploatering AB och systerföretaget VårgårdaHus AB. Byggnationen består av fyra huskroppar som vardera innehåller fyra lägenheter. Varje lägenhet är c:a 86 kvm och är inredd som 3 alt 4 rok. I varje hus finns en lägenhet med ett inredningsbart vindsloft som tornar upp sig mot Brunnbyvägen och ger husen en speciell karaktär. Marklägenheterna disponerar tomtmarken runt om huset, vilket ger en tydlig radhuskänlsa. De övre lägenheterna har en stor möblerbar balkong. Samtliga uteplatser och balkonger är orienterade mot sydväst och bjuder in kvällssolen på bästa sätt. FÖRRÅD OCH PARKERING: Till varje lägenhet hör ett kallförråd om c:a 6 kvm och en egen parkeringsplats. Föreningen har 2 besöksparkeringar och 10 extra parkeringsplatser för uthyrning. ANDRAHANDSUTHYRNING:Om du vill låna ut din lägenhet eller hyra ut din lägenhet i andra hand måste du först få ett godkännande av styrelsen. HEMSIDA: Före mer information, se föreningens egen hemsida: http://morkullegatan.se. AKTUELLT: Föreningen har beslutat att installera Telia Trippelpaket (Digital TV, Bredband och Bredbandstelefoni) i samtliga lägenheter under mars 2013 varför medlemsavgiften höjs till 4500 kr/mån from 2013-04-01. Tvåårsbesiktning genomförs i februari 2013 för Morkullegatan 31 och 33 samt i augusti 2013 för Morkullegatan 35 och 37.
Driftskostnad med 4 personer i hushållet
Uppvärmning: 8 400 kr/årFörsäkring: 2 380 kr/årTotalt: 10 780 kr/år

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2015 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Styrelsemedlemmar

Marie Elisabeth Thörn Suppleant
Bo Stefan Eriksson Suppleant
Jenny Kristina Ugalde Ordinarie ledamot
Sara Terése Modin Ordinarie ledamot
Ernst Roland Lindberg Ordinarie ledamot
Carl Mikael Isborn Ordinarie ledamot

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis BRF-medlem

BLI BRF-MEDLEM

Denna förening har ännu inte betygsatts.

Vad betyder betyget?
Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

Köp en BRF-analys så betygsätter vi föreningen inom 48 timmar.

Nyckeltal

BRF Myrstacken i Alsike   Knivsta
Köp en BRF-analys för tillgång till betyg, nyckeltal, trender och jämförelsetal. För tips och information se vår analysguide.

I närområdet

Dokument och länkar

Årsredovisning 2014
Stadgar
BRF Myrstacken i Alsikes hemsida

Är du mäklare eller företagare? Beställ detaljerad information om BRF Myrstacken i Alsike.

Beställ BRF-data och Mäklarbild

Informationen som presenteras är sammanställd från olika källor och tidpunkter vilket gör att den kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad data.

Är detta din förening? Rapportera fel och uppdateringar här!