BRF Ringgården

Din webbläsare är föråldrad. Uppdatera din webbläsare för mer säkerhet, hastighet och den bästa upplevelsen på den här sajten.

Information & Bilder


Om föreningen
Föreningen Ringgården har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Föreningen äger fastigheten Ringgården 1 med adresserna Källarbacksvägen 5, Långkroksvägen 23, Ljungdalavägen 24 och Ringgårdsvägen 2. Kabel-TV och bredband via Com-hem. Com-hems grundutbud kabel-TV ingår i månadsavgiften. Gemensam tvättstuga vid Långkroksvägen. Kostnaden för elförbrukningen betalas av den som tvättar om man väljer att använda den (2 kr/förbrukad kWh). Gemensamt sophus och cykelförråd på Källarbacksvägen. Sophanteringen ingår i månadsavgiften. Parkeringsplatser finns på innergården. Garageplatser finns i föreningen - kösystem. Föreningen planerar att uppdatera värmesystemet. Överlåtelseavgift 1 000 kr och pantsättningsavgift 700 kr betalas av köparen. För mer information angående föreningen, se stadgar och årsredovisning.
Driftskostnad
Elleverantör: EonNätleverantör: EonKommentar: Tvättkostnad tillkommer 2 kr per förbrukad kWh.

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2015 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Styrelse & Kontakt


Styrelsemedlemmar
Kjell Erik Peter Andersson Ordinarie ledamot
Nils Jörgen Gunnarsson Ordinarie ledamot
Robert Urban Lucchesi Ordinarie ledamot
Nils Göran Tommy Rosenkvist Suppleant
Per Håkan Normann Suppleant

Könsfördelning och snittålder

59

ÅR

Sitter du i föreningens styrelse? Bli gratis medlem i allabrf.se

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis medlem i allabrf.se

Bli brf-medlem

Dokument


Alla (2)

Årsredovisningar (1)

Stadgar (1)

Är du mäklare eller företagare?

Beställ detaljerad information om BRF Ringgården

beställ brf-data
ANNONS