BRF Spetsen

Din webbläsare är föråldrad. Uppdatera din webbläsare för mer säkerhet, hastighet och den bästa upplevelsen på den här sajten.

Försäljningar


Till salu i BRF Spetsen

Det finns inga registrerade lägenheter till salu i denna förening.

BRF Spetsen säljhistorik
Datum Adress Storlek Rum Våning Slutpris Pris per m²
September 2018 Nobelgatan 23 61.5 2 3 3 330 000 kr 54 146 kr/m²
November 2017 Nobelgatan 23 61.5 2 1 3 050 000 kr 49 593 kr/m²
I samarbete med
Värdera lägenhet
Exempelrapport

Värdera lägenhet i BRF Spetsen. Köp en statistisk marknadsvärdering baserad på Valueguard prisindex. Är du boende kan du låta en mäklare värdera din lägenhet gratis.

  • Statistisk värdering från Valueguard prisindex
  • 10 senaste jämförelseobjekten
  • Pengarna tillbaka om du inte är nöjd
gratis värdering av mäklare

Information & Bilder


Om föreningen
Fastigheten byggdes år 1954 och består av 1 flerbostadshus på 3 våningar. Föreningen förvärvade fastigheten samma år som det byggdes och fick därefter beteckningen 28:9 Spetsen i stadsdelen Lunden i Göteborg. Fastighetens totalyta är enligt den ekonomiska planen 661,5kvm varav 541kvm utgör lägenhetsyta, 64kvm utgör lokalyta och resterande 56kvm utgör garage. Föreningen upplåter 10st lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har följande lägenhetsförening: 6 st= 2 rok på 59,5kvm 3 st= 2 rok på 61,5kvm 1 st= 3 rok på ca 64 kvm Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar. Internet: Det finns ett nätverksuttag där man kan koppla upp sig till indraget fiber, detta är en kostnad man själv får stå för. Parkering: För tillfället är det kö för tillgång till föreningens parkeringsplatser och garage. Gatan utanför och runt området är berättigat med boendeparkering, kontakta Göteborgstad för mer information. Utfört underhåll: -2017 Relining av stammarna är utförda av Tubus. -2017 Uppfräshning av trapphuset är klart. -2017 OVK -2017 Porttelefoner med kamera har precis blivit installerad. -2016 installerades nya 3-glas fönster i fastigheten. Framtida underhåll: 2018 - Byte till mekanisk frånluft, från självdrag. Föreningens underhållsplan upprättades år 2003 vilken ligger till grund det fortsatta underhållet av fastigheten. För mer information, se årsredovisning. Ekonomi: Föreningens ekonomin är väldigt bra då belångingsgraden/kvm är extremt låg! I dagsläget har föreningen ca 1.200.000 kr i lån. Föreningen för även diskussioner kring att upplåta ytterligare en lägenhet på vinden, vilket kommer ge ett kapitaltillskott och målet är att arbeta mot att bli en skuldfri förening. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Anna-Katrin Andersson Revisionsbyrå. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening Förråd: Till lägenheten ingår 2st förråd, ett på källarplan samt ett på vinden. Gemensamma utrymmen: Nyrenoverad tvättstuga finns på entréplan, med 1st tvättmaskin, torktumlare samt torkrum. Cykelrum Innergård med gräsmatta och uteplats. Trappstädning samt gräsklippning fördelas mellan föreningens medlemmar.

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2017 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Lägenheter


Adress Antal lägenheter Våningar
Nobelgatan 23 10 3

10

lägenheter

57

m² i snitt

Finansiering

Lån och kredit för alla tillfällen. Ansök säkert och enkelt med BankID. Hur mycket vill du låna?

Försäkring

Hemförsäkring som skyddar allt du bryr dig om.

Styrelse & Kontakt


Styrelsemedlemmar
Dick Christian Peter Weiss Ordinarie ledamot
Frida Eva Caroline Behre Ordinarie ledamot
Niclas Christoffer Tholinsson Ordinarie ledamot
Simon Ingemar Törn Suppleant

Könsfördelning och snittålder

33

ÅR

Sitter du i föreningens styrelse? Bli gratis medlem i allabrf.se

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis medlem i allabrf.se

Bli brf-medlem

Dokument


Alla (3)

Årsredovisningar (2)

Stadgar (1)

Är du mäklare eller företagare?

Beställ detaljerad information om BRF Spetsen

beställ brf-data