BRF Stallbacken på Särö

Din webbläsare är föråldrad. Uppdatera din webbläsare för mer säkerhet, hastighet och den bästa upplevelsen på den här sajten.

Försäljningar


Till salu i BRF Stallbacken på Särö

Det finns inga registrerade lägenheter till salu i denna förening.

Till salu i närliggande föreningar

Det finns inga registrerade lägenheter till salu i närheten.

I samarbete med

Information & Bilder


Om föreningen
Brf Stallbacken på Särö bildades år 2002. Liten stabil förening som består av totalt 12 bostadsrätter fördelat på 2 unika fastigheter; Statarhuset och Vagnslidret. BRF Stallbacken jobbar enligt en underhållsplan som löper över 30 år och ger föreningen värdefull information om hur mycket kapital som behöver sättas av årligen för att klara av framtida underhåll.Gräsklippning av Vagnslidrets och Statarhusets gemensamma ytor sköts av extern firma tills vidare.
Övrigt: Föreningen har en hemsida med adressen www.brfstallbacken.seFöreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% och en pantsättningsavgift om 1% baserat på gällande prisbasbelopp (se §4 i föreningens stadgar). Aktuellt prisbasbelopp för år 2013 är 44 500 kr.

Föreningens ekonomi
Styrelsen är ansvarig för den ekonomiska förvaltningen. För mer information kontakta styrelsen via mail styrelsen@brfstallbacken.se.
Renoveringsbeskrivning
Kommande renoveringar: Brf Stallbacken är en stabil förening och arbetar enligt en underhållsplan som löper över 30 år och ger föreningen värdefull information om hur mycket kapital som behöver sättas av årligen för att klara av framtida underhåll.
Gjorda renoveringar: Förening som fortlöpande underhåller fastigheterna. Alla föreningens fastigheter är ommålade -04 och entrén i Statarhuset renoverades -05. Taket på Statarhuset renoverades -08 och ny trappa till entrén renoverades -10. Föreningen har även nyinstallerad bergvärme -10.Vagnslidrets ytterdörrar, altandörrar och fönster målades om 2010. Vagnslidret fick ny ventilation 2012. Vagnslidret fick ny stenläggning (uteplatserna) 2012.BRF Stallbacken har idag en central kabel för digital TV, det finns några kanaler som går analogt fortfarande.

Gemensamma utrymmen
Stort källarförråd och en trevlig tvättstuga. Aldrig svårt att få tid då det går att tvätta från 08:00 - 24:00 och att det bara är fem hushåll som delar på tvättstugan. Två stora tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

Parkering
1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2015 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Lägenheter


12

lägenheter

87

m² i snitt

Styrelse & Kontakt


Styrelsemedlemmar
Robin Inge Linus Johansson Ordinarie ledamot
Rolf Marcus Davidsson Ordinarie ledamot
Thore Göran Nordlund Ordinarie ledamot
Susanne Irene M Gustafsson Feenstra Ordinarie ledamot
Maria Helena Elisabet Sjöberg Suppleant
Marianne Elisabet Gelin Suppleant

Könsfördelning och snittålder

48

ÅR

Kontakta BRF Stallbacken på Särö

Använd vårt kontaktformulär för att nå föreningen eller förvaltare

Kontaktformulär
Sitter du i föreningens styrelse? Bli gratis medlem i allabrf.se

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis medlem i allabrf.se

Bli brf-medlem

Dokument


Alla (4)

Årsredovisningar (2)

Betygscertifikat (1)

Stadgar (1)

Är du mäklare?

Få tillgång till information om Sveriges alla bostadsrättsföreningar

Läs mer
ANNONS