BRF Vårdtornet 4

716418-1542

5 följare
Följ BRF

BRF Vårdtornet 4 är en äkta bostadsrättsförening med 19 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 1983 och har fått betyget A för år 2016. Prisnivån i föreningen är 13% högre än medelvärdet i Stockholm.

Mäklarhistorik

1 mäklare har haft försäljningsuppdrag i BRF Vårdtornet 4 under de senaste 18 månaderna. Ska du sälja i föreningen? Hitta rätt mäklare!

Allmänt om föreningen

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett stort källarförråd.
Övrigt
FÖRENINGEN: Brf Vårdtornet 4 bildades 1983 och består idag av 19 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen huserar i vacker och välskött fastighet på Parkgatan 6 med gathus och gårdshus anno 1889. RENOVERINGAR: Fastigheten är i gott skick och följande större renoveringar är utförda: 2016 - Byte av takfläktar till byggnadens ventilationssystem. Ny ventilation i tvättstugan samt åtgärder enligt OVK. 2015 - OVK besiktning samt åtgärder enligt plan. Renovering av mur på innergården, målning av sophus 2014 - Fasadrenovering samt takmålning av gatuhuset 2013 - Postboxar och säkerhetsdörrar installerade och spolning av stammar, ny tvättmaskin i tvättstugan. 2012 - Byte av elledningar i gatuhuset och elcentral i båda husen, ny tvättmaskin i tvättstugan 2011 - Byte av toalettstam i gathuset 2010 - Fönsterrenovering gatuhuset med isolerglas mm. Installering av fjärrvärme 2007 -Ommålning tak, spolning stammar, gårdsrenovering 2004 F-asadrenovering gårdshus, balkonger byggdes 1999 - Renovering av rökkanaler 1977 - Omputsning av fasad 1974 - Stambyte delvis, elstammar, hiss installerades i gatuhuset Inga större renoveringar är planerade i dagsläget. EKONOMI: Föreningen har god ekonomi med endast 3 Mkr i lån. Inga avgiftshöjningar finns planerade i dagsläget. KABEL-TV och BREDBAND: Föreningen har ett gemensamt abonnemang för Kabel-TV och Bredband via ComHem som ingår i avgiften. ARRENDEAVGIFT: På månadsavgiften kommer det tillkomma en arrendeavgift för uteplatsen på ca. 120-150kr/månad. GEMENSAMMA UTRYMMEN: - Tvättstugan är mycket fräsch och är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel - Vackert blomstrande och grönskande innergård med sittgrupper och grill. - Cykelparkering på gården och cykelförråd i gatuhusets källare. - Hobbyrum samt föreningslokal finns i källaren i gårdshuset. Där finns även ett pingisbord medlemmarna kan nyttja. - Snickerirum ligger beläget i gathusets källare - Soprum finns på gården där man också kan lämna grovsopor.

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2016 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Styrelsemedlemmar

Tora Lena Maria Zeijlon Ordinarie ledamot
Lina Sofia Rylander Ordinarie ledamot
Kjell Åke Grahnström Revisor
Bo Robin Velve Ordinarie ledamot

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis BRF-medlem

BLI BRF-MEDLEM
Rating a

2016

Vad betyder betyget?
Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

BRF Vårdtornet 4 har fått delbetyget C eller B3 parametrar.

Nyckeltal

BRF Vårdtornet 4   Stockholm
Pris per m² 2017
  • Prisnivån i föreningen är 13% högre än medelvärdet i Stockholm
  • En jämförelsebostad (65m²) i normalt skick värderas till ca 5.7 - 7.8 MSEK
Avgift per m²
  • Föreningen har 3% lägre månadsavgift än medelvärdet i Stockholm
  • Nivån motsvarar 2881 SEK i månadsavgift för en jämförelsebostad (65m²)
Lån per m²
LÅG
<3500
MEDEL
3500-‍6500
HÖG
>6500
  • Föreningslån är medlemmarnas gemensamma skuld i bostadsrättsföreningen
  • Föreningen har 49% lägre lån än medelvärdet i Stockholm
Köp en BRF-analys för tillgång till betyg, nyckeltal, trender och jämförelsetal. För tips och information se vår analysguide.

I närområdet

Dokument och länkar

Betygscertifikat 2016, 2013
Årsredovisning 2016, 2015, 2013
Stadgar
BRF Vårdtornet 4s hemsida

Är du mäklare eller företagare? Beställ detaljerad information om BRF Vårdtornet 4.

Beställ BRF-data och Mäklarbild

Informationen som presenteras är sammanställd från olika källor och tidpunkter vilket gör att den kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad data.

Är detta din förening? Rapportera fel och uppdateringar här!