HSB BRF Hårdveden i Motala

Din webbläsare är föråldrad. Uppdatera din webbläsare för mer säkerhet, hastighet och den bästa upplevelsen på den här sajten.

Information & Bilder


Om föreningen
Bostadsrättsföreningen bildades 1962 och föreningens hus stod inflyttningsklara 1964. Föreningen äger fastigheterna Hårdveden 1, Trolldruvan 1, Duvkullan 1, och Guckuskon 9 med adress Kärrtorpsvägen 17-39, 20-62. Föreningens hus omfattar 34 bostäder, 22 3:or, och 12 4:or. Föreningen har en gemensam tvättstuga belägen granne med Kärrtorpsvägen 20, med 2 nya tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 centrifug, 1 torkskåp, 1 mangel, strykbräda/strykjärn, det är två tvättider per dag och inte svårt att få tvättider. 3-glas fönster är monterade. Stamrenovering har utförs på lägenheterna ca år 2011. De närmaste underhållsplanerna är att byta tak på lägenheterna, detta kommer att utföras under våren 2019. I framtiden kommer även entrédörrarna att ses över och eventuellt bytas ut.
I föreningen har man tillgång till en gemensam tvättstuga. Vid tvättstugan finns sophantering och återvinning för tidningar och förpackningar. Bredband och Kabel-TV levereras via ComHem. HSB tar ut en överlåtelseavgift från köparen om 1138:-, andelsavgift till HSB är 500:-/medlem (engångsavgift) samt en årsavgift på 300:-/familj (engångsavgift). Vid belåning tar föreningen ut en pantsättningsavgift om 455:-. Efter årsskiftet kommer avgiften att höjas med ca 1,5 % (20181102).

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2019 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Styrelse & Kontakt


Styrelsemedlemmar
Elin Monika Gunilla Andersson Ordinarie ledamot
Lars-Inge Mikael Wahlström Ordinarie ledamot
Lena Margareta Philipsson Ordinarie ledamot
Per-Arne Lennart Axelsson Ordinarie ledamot
Ramonita Marianne Elwin Ordinarie ledamot
Siw Marianne Darnell Ordinarie ledamot
Linus David Oskar Andersson Extern firmatecknare
Jan Ola Nilsson Suppleant

Könsfördelning och snittålder

61

ÅR

Sitter du i föreningens styrelse? Bli gratis medlem i allabrf.se

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis medlem i allabrf.se

Bli brf-medlem

Dokument


Alla (2)

Årsredovisningar (1)

Betygscertifikat (1)

Är du mäklare?

Få tillgång till information om Sveriges alla bostadsrättsföreningar

Läs mer
ANNONS