HSB BRF Skördemannen 1 i Stockholm

Din webbläsare är föråldrad. Uppdatera din webbläsare för mer säkerhet, hastighet och den bästa upplevelsen på den här sajten.

Försäljningar


Till salu i HSB BRF Skördemannen 1 i Stockholm

Det finns inga registrerade lägenheter till salu i denna förening.

I samarbete med
Värdera lägenhet
Exempelrapport

Värdera lägenhet i HSB BRF Skördemannen 1 i Stockholm. Köp en statistisk marknadsvärdering baserad på Valueguard prisindex. Är du boende kan du låta en mäklare värdera din lägenhet gratis.

  • Statistisk värdering från Valueguard prisindex
  • 10 senaste jämförelseobjekten
  • Pengarna tillbaka om du inte är nöjd
gratis värdering av mäklare

Information & Bilder


Om föreningen
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd.
Övrigt
HSB Brf Skördemannen 1 äger med äganderätt fastigheten Skördemannen 1 med adress Hjärnegatan 9 och Wargentinsgatan 4. Byggnadsår är 1905 och föreningen köpte fastigheten 2000. Omfattande renovering gjordes 1992 och 2007 - 2008 byggdes vindslägenheter då även förråden flyttades till källarplanet. Föreningen består av 28 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 1 lokal. Lummig och trivsam innergård med planteringar, gräsmatta, sandlåda, trädgårdsmöbler och en grill. EKONOMI I dagsläget finns inte planerade avgiftsändringar (kontrollerat 2016-10-10). Vid överlåtelse debiterar föreningen säljaren en överlåtelseavgift om 1551 kr samt pantsättaren en pantsättningsavgift om 665 kr. RENOVERINGAR 2007 Trapphus. Installation av säkerhetsdörrar till lägenheterna. 2006-2008 Byggande av vindslägenheter, installation av hissar, målning av trapphus och omläggning av yttertak utom på tornet. 2009 Renovering och byte av maskiner m.m. 2011 Undercentral för värme 2011 Byte av värmeväxlare 2012 Soprum 2015 Omläggning av torntak Inga planerade renoveringar i dagsläget. KABEL-TV OCH BREDBAND Föreningen har avtal med ComHem och i månadsavgiften ingår TV-grundutbud. För bredband har fastigheten försetts med ett datanät (LAN) som är anslutet via fiber till Bredbandsbolaget. Datauppkoppling och abonnemangsavgiften för IP-telefoni ingår i månadsavgiften. GEMENSAMMA UTRYMMEN -Bastu i källarplanet -Två cykelrum finns i huset -Tvättstuga är belägen i källarplanet på Hjärnegatan 9 och går att nå med hiss. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. -Soprum innanför källardörren till vänster om porten på Wargentinsgatan 4. Kärl för hushållssopor, grovsopor, elektronikavfall, batterier och glödlampor. ÖVRIGT En avgift om 10 % av prisbasbeloppet per år tas ut vid andrahandsuthyrning.

Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2016 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Lägenheter


Adress Antal lägenheter Våningar
Hjärnegatan 9 13 5
Wargentinsgatan 4 15 5

28

lägenheter

82

m² i snitt

Finansiering

Lån och kredit för alla tillfällen. Ansök säkert och enkelt med BankID. Hur mycket vill du låna?

Försäkring

Hemförsäkring som skyddar allt du bryr dig om.

Styrelse & Kontakt


Styrelsemedlemmar
Bo Anders Retzius Ordinarie ledamot
Christer William Gunell Ordinarie ledamot
Erika Elisabeth Grundströmer Ordinarie ledamot
Eva Maria Fogelström Kylberg Ordinarie ledamot
Inger Margareta Andersson Ordinarie ledamot
Ingrid Elisabet Hägglund Ordinarie ledamot

Könsfördelning och snittålder

58

ÅR

Sitter du i föreningens styrelse? Bli gratis medlem i allabrf.se

Styrelsemedlemmar kan uppdatera föreningens uppgifter genom att bli gratis medlem i allabrf.se

Bli brf-medlem

Dokument


Alla (5)

Årsredovisningar (2)

Betygscertifikat (2)

Stadgar (1)

Är du mäklare eller företagare?

Beställ detaljerad information om HSB BRF Skördemannen 1 i Stockholm

beställ brf-data